Uw webdesign
voor maar
€ 299

Webdesign

Dvwebhost is dé specialist op het gebied van webdesign.
Het design van uw website is natuurlijk heel belangrijk. Het is uw visitekaartje. Een goed ogende website levert nu eenmaal meer respons op. En niet te vergeten, de bezoeker komt nog eens terug.
De kunst van ons vak webdesign is om een website goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van uw bedrijf.
Na het zien van de website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van uw bedrijf. Indien de website al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed volledig beeld vormen van de werkzaamheden van uw bedrijf?

Wij adviseren al 15 jaar klanten op het gebied van webdesign.
Naast het adviseren helpen we klanten met meer succes op Internet.
Natuurlijk door het ontwikkelen van (mobiele) websites, maar ook door de inzet van zoekmachine marketing en linkbuilding. Daarnaast verzorgen we CMS-trainingen (WordPress) en houden wij onze klanten op de hoogte van alle laatste nieuwtjes op het gebied van Internet.
Ook voor het versturen van digitale nieuwsbrieven, het lanceren van een webshop en het verbeteren van een hoge positie in de zoekmachine helpen wij u graag op weg!

Zelf uw website beheren?

Als de website voor uw bedrijf eenmaal ‘up and running’ is, is bewezen dat om bezoekers te blijven trekken, het een noodzaak is een gedeelte van de site periodiek te vernieuwen. Bijvoorbeeld met vermelding van nieuwe producten, diensten en prijzen. Webton werkt met het open source CMS (Content Management System) van WordPress. Aan dit systeem werken wereldwijd duizenden programmeurs. U bent dus te allen tijde verzekerd van een up-to-date gebruiksvriendelijk CMS systeem.

Aantrekkelijk webdesign uurtarief

Het gemiddelde uurtarief van webdesigners bedraagt tussen de € 65 en € 100 per uur.
Dit is bij veel webdesign bureaus een zeer gangbaar tarief dat vaak gevraagd wordt.
Wij bij Dbwehost hanteren € 299 als basis bedrag voor een webdesign, en dit is ook in de meeste geval het eind bedrag